Oprawa: | twarda |
ISBN: | 978-83-7660-450-3 |
Liczba stron | 192 |
Format: | 225 x 265 |
Wydanie: | 2012 |
VERBERT SIGRID pochodzi z Belgii, od kilku lat mieszka w Rzymie. Jest znaną i cenioną autorką, piszącą o świecie kulinariów z wielką pasją. Od kilku lat prowadzi bardzo popularnego bloga o gotowaniu www.cavolettodibruxelles.it
Szukasz ciekawego prezentu? Mamy coś specjalnie dla ciebie. Prezenty, jakich nie dostaniesz nigdzie indziej! Ta niezwykła książka to nie tylko zbiór smakowitych i prostych przepisów na słodkie i wytrawne podarunki - ciasteczka, aromatyzowaną sól, marmolady, syropy czy smarowidła do chleba. To także piękny album, który zawiera wysmakowane zdjęcia wszystkich przygotowywanych potraw. Można tu także znaleźć inspirację do samodzielnego wykonania pięknych opakowań na smakowite prezenty, np. wzór pudełka, który można szybko dopasować do wielkości swojego podarunku. Przygotowanie prezentów według przepisów i pomysłów z tej książki każdemu pozwoli poczuć wielką przyjemność i satysfakcję z ich wykonania. To także wspaniały prezent na wiele okazji.
Książka podzielona jest na rozdziały:
Tę książkę warto mieć ze względu na
proste pomysły i pyszne przepisy. Tylko prezent własnoręcznie wykonany
ma tak naprawdę wartość. Sigrid Verbert inspiruje i pokazuje, jak
gotować i piec z sercem.
poleca Marta Gessler (właścicielka restauracji Qchnia Artystyczna oraz kwiaciarni Warsztat Woni)
Podaj kod pocztowy lokalizacji, dla której interesuje Cię dostawa
Sprawdź czy jesteś w zasięgu Podam kod przy rejestracjiJeżeli już jesteś naszym klientem zaloguj się:
Na adres e-mail podany przy zakładaniu konta zostanie wysłane aktualne hasło.