Oprawa: | twarda |
ISBN: | 978-83-7823-253-7 |
Liczba stron | 244 |
Format: | 210 x 295 |
Język: | polski |
Wydanie: | 2013 |
Wydawca: | Bernardinum |
Najlepszą alternatywą dla współczesnej, wysoko przetworzonej - a co za tym idzie - niezdrowej, sklepowej żywności, są proste, sprawdzone potrawy domowej kuchni. Tym bardziej kuchni tradycyjnej, której dania komponowane są w oparciu o dawne, przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury wykorzystujące surowce pozyskiwane głównie z własnej hodowli, z przydomowych ogrodów i sadów oraz od rodzimych producentów.
Interesującym uzupełnieniem tego niecodziennego kulinarnego
elementarza są osobiste wspomnienia oraz wzmianki na temat historii i
genezy niektórych potraw.
|
|
|
|
Podaj kod pocztowy lokalizacji, dla której interesuje Cię dostawa
Sprawdź czy jesteś w zasięgu Podam kod przy rejestracjiJeżeli już jesteś naszym klientem zaloguj się:
Na adres e-mail podany przy zakładaniu konta zostanie wysłane aktualne hasło.