Oprawa: | twarda |
ISBN: | 9788381173124 |
Format: | 177 x 247 |
Liczba stron: | 224 |
Język: | polski |
Wydanie: | 2018 |
Wydawca: | Edipresse Polska |
Poznasz tajniki i sposoby przechowywania oraz przerabiania własnych wyrobów, dostaniesz tez wskazówki dotyczące upraw warzyw, zbóż, hodowli zwierząt i produkcji mleka.
Znajdziesz tez przepisy na przetwory – ajwar, keczup, ogórki kiszone. Dowiesz się, jak suszyć grzyby i zrobić kiełbasę. Nauczysz się przyrządzać słodki sos chili, ciastka energetyczne czy ser halloumi – tak jak robi to rolnik. Dużo praktycznej wiedzy znajda tu właściciele działek, którzy uprawiają ogródki w warunkach miejskich.
|
|
Podaj kod pocztowy lokalizacji, dla której interesuje Cię dostawa
Sprawdź czy jesteś w zasięgu Podam kod przy rejestracjiJeżeli już jesteś naszym klientem zaloguj się:
Na adres e-mail podany przy zakładaniu konta zostanie wysłane aktualne hasło.