Oprawa: | twarda |
ISBN: | 978-83-274-3737-2 |
Format: | 190 x 250 |
Liczba stron: | 190 |
Język: | polski |
Wydanie: | 2016 |
Wydawca: | Olesiejuk |
Janek Paszkowski to młody kucharz i pasjonat zdrowego jedzenia, jeden z finalistów polskiej edycji telewizyjnego konkursu „Master Chef“.
W jego przepisach widać to, co w kuchni kocha najbardziej: kolory, zabawę smakami i aromatami. Często proponuje zaskakujące połączenia, które okazują się prawdziwym strzałem w dziesiątkę.
W swojej książce bierze pod nóż kuchnię skomponowaną w większości z surowych warzyw i owoców. Przeprowadza czytelnika przez swój kulinarny świat, który stał się jego receptą na zdrowie, pogodę ducha i dobry humor.
|
|
| ||||||
|
|
|
|
Podaj kod pocztowy lokalizacji, dla której interesuje Cię dostawa
Sprawdź czy jesteś w zasięgu Podam kod przy rejestracjiJeżeli już jesteś naszym klientem zaloguj się:
Na adres e-mail podany przy zakładaniu konta zostanie wysłane aktualne hasło.