Kłosińska Anna- Książka dla tych, którzy pragną odpowiedzialnie dbać o swój organizm i dar zdrowia otrzymany od Stwórcy.
Cena:
29.00 | Dąbrowska Beata Anna- PRZEPISY. Pokochaj warzywa, zioła, przyprawy, kiszonki. Przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem. Naucz się dbać o jakość, a nie ilość jedzenia. Poznawaj nowe smaki i wybieraj spośród mnóstwa pomysłów.
Cena:
34.90 | Gubała Katarzyna- 127 PRZEPISÓW KUCHNI ROŚLINNEJ. Warzywa górą! Od korzeni po liście Rozbudź swój apetyt na kulinarne szaleństwo i zacznij swoją roślinną przygodę. Katarzyna Gubała udowadnia, że bycie wege jest łatwe, proste i naprawdę pyszne.
Cena:
49.90 | Dymek Marta- Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata.
Cena:
68.90 | Mueller-Pawlak Carolin - Dawno, dawno temu, kiedy blender kuchenny był absolutną nowością, a sprzedawczynie w delikatesach zapytane o soczewicę lub produkty sojowe robiły wielkie oczy...czyli przed dwudziestoma laty, gdy wegetarianizm w naszym kraju dopiero zaczynał raczkować
Cena:
45.00 |
Zanocelli Anastasia - Ponad 600 przepisów kuchni wegetariańskiej, głównie dań włoskich przygotowanych ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Książka jest podzielona na pięć dużych rozdziałów.
Cena:
39.00 | Rokicka Alicja- Ta wyjątkowa książka kucharska jest debiutem Alicji Rokickiej, która dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi zdobytymi w pracy nad wegannerd.blogspot.com – jednym z najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o kuchni roślinnej w Polsce.
Cena:
64.90 | Szloser Marta - W książce znalazły się przepisy na domowe posiłki od rana do wieczora: chleby i bułki, słodkie i słone śniadania (m.in. pasty i pasztety, gofry, omlety i racuszki), pożywne zupy, dania obiadowe oraz sałatki i przekąski.
Cena:
39.90 | Szloser Marta - Kontynuacja bestsellerowej Kuchni polskiej bez pszenicy z przepisami na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dzięki tej książce na twoim bezglutenowym stole nie zabraknie żadnej świątecznej potrawy!
Cena:
39.90 | Szloser Marta - Ponad 300 nowych bezglutenowych przepisów, m.in. na urodziny, walentynki, tłusty czwartek, Dzień Dziecka. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy“ oraz „Świąt bez pszenicy“.
Cena:
44.90 |
Shultz Dana- PROSTO, SMACZNIE, WEGAŃSKO. Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i – co najważniejsze – minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad.
Cena:
64.90 | Baron Aleksander- Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance.
Cena:
64.90 | Cudny Zosia- Razem w kuchni to kolejna autorska książka Zosi Cudny, założycielki popularnego bloga kulinarnego Makecookingeasier.pl. Tysiące osób zagląda codziennie na jej stronę, by znaleźć tam inspirację i poznać nowe, ciekawe dania.
Cena:
49.90 | Ducasse Alain, Saintagne Christophe- PROSTO, ZDROWO, SMACZNIE. Alain Ducasse to ikona francuskiej kuchni. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden.
Cena:
79.90 | Paszkowski Janek- Janek Paszkowski to młody kucharz i pasjonat zdrowego jedzenia, jeden z finalistów polskiej edycji telewizyjnego konkursu „Master Chef“. W jego przepisach widać to, co w kuchni kocha najbardziej: kolory, zabawę smakami i aromatami.
Cena:
29.99 |
praca zbiorowa- 365 PRZEPISÓW. Polska książka na popularny temat – soki i koktajle owocowe oraz warzywne. Zdrowe, kolorowe, modne i ulubione. Teraz do łatwego przygotowania z produktów dostępnych w Polsce.
- Książka z bloga Zielone Koktajle.
Cena:
39.90 | Mijakoska Urszula, Stachura Monika- W 4 rozdziałach ułożonych wg pór roku, znajdują się przepisy na zupy pozwalające przeprowadzić proces usuwania z organizmu toksyn oraz informacje na temat zdrowego odżywiania i sposobów radzenia sobie z emocjami.
Cena:
39.90 | Łukasik Paweł, Targosz Grzegorz- Warzywa na stół! Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew oraz topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i lubianych, a dziś już zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku popularnych dań.
Cena:
59.90 | Łukasik Paweł, Targosz Grzegorz- Odkryj kasze na nowo! Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej.
Cena:
59.90 | Marecka Marieta- Kolejna znakomita książka Mariety Mareckiej! Gdyby nie program „ABC gotowania” pewnie nie miałabym aż tyle odwagi, by napisać książkę, teraz już kolejną. Przyznam, że w pierwszej chwili tematyka programu nie do końca mi odpowiadała.
Cena:
68.90 |
Grzegorczyk Magdalena- Jeśli pracujesz i wciąż masz mało czasu na gotowanie, ta książka kucharska podbije twoje serce!
- Autorka od ponad 4 lat prowadzi Skutecznie.Tv, jeden z najbardziej popularnych kanałów kulinarnych na polskim YouTube oraz Gotuj.Skutecznie.Tv
Cena:
29.90 | Ford Gina- Ponad 100 łatwych do zrealizowania przepisów, które przypadną do gustu całej rodzinie. Prostota, dobre składniki i praktyczne wskazówki dotyczące odżywiania całej rodziny – oto cały sekret mojej Książki kucharskiej. [Gina Ford]
Cena:
34.90 | Tołłoczko Joanna - Jabłko jest bardzo polskim owocem, który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów.
Cena:
34.90 | Haroutunian der Arto- Książka Arto der Haroutuniana została w całości poświęcona warzywom – tym znanym i tym mniej popularnym. Proponowane przepisy zawierają tylko warzywa, ponieważ autor uważa, że smakują najlepiej solo, bez mięsa, ryb czy drobiu.
Cena:
29.90 | Ottolenghi Yotam- Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy. Obfitość Yotama Ottolenghiego to kolekcja 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki, które zadowolą czytelników poszukujących nowego...
Cena:
69.90 |
Houghton Karen - Jeśli szukasz sposobu na to, by jeść zdrowiej, nie rezygnując przy tym z przyjemności, książka Wegańskie inspiracje ze smakiem będzie z pewnością pomocna! Zawiera ponad sto pięknie ilustrowanych przepisów na potrawy roślinne.
Cena:
47.90 | Gameau Damon - Ta książka to działająca na wyobraźnię opowieść o tym, jak niebezpieczny jest cukier. Zawiera ponad 30 przepisów na pyszne i łatwe w przygotowaniu potrawy. Zabawna, przebojowa i pobudzająca do myślenia opowieść.
Cena:
34.90 | praca zbiorowa- SOKI, KOKTAJLE I SMOOTHIES. Green smoothies, czyli smaczne, zielone koktajle to prawdziwa eksplozja zdrowia w pysznej formie! Bogactwo witamin z zielonych owoców i warzyw sprawia, że są one coraz popularniejsze.
Cena:
34.90 | Grylls Bear- Bear Grylls – autorytet w dziedzinie przetrwania – radzi, jak jeść, by być sprawnym i zdrowym. Paliwo do życia to przepisy gwarantujące świetne samopoczucie, poprawę sylwetki, zwiększenie wydajności organizmu.
Cena:
39.90 | Kuroń Jan- Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki jedzenia ze swojej lodówki? Jak planować zakupy, żeby nie wydawać fortuny? Jak przechowywać żywność? Przed Tobą książka, która odpowiada na te i wiele innych pytań.
Cena:
49.90 |
Kubicki Szymon- SMACZNIE, KREATYWNIE I BEZ GLUTENU. Długie ciemne włosy, gęsta broda i iście rockowy wygląd FiKa zdecydowanie wyróżniają go na tle gotujących, piekących i blogujących pań domu. Książka zawiera 130 przepisów, w dużej mierze wcześniej niepublikowanych
Cena:
49.90 | Russell Tracy- Co może wyniknąć ze zderzenia różnych dwóch światów kulinarnych? Dbającej o jakość produktów, lecz nie rezygnującej z mięsa Luise oraz Davida - niezdrowo odżywiającego się wegetarianina (tak, są tacy!)
Cena:
79.90 | Russell Tracy- 101 PRZEPISÓW. W prezentowanej książce autorka dzieli się z czytelnikami zdrowymi i prostymi przepisami na koktajle z surowych owoców i warzyw. Każdy z tych koktajli, pełen naturalnych witamin i minerałów ze świeżych owoców i warzyw.
Cena:
25.00 | Gulin Dunja- Proste i inspirujące przepisy nowoczesnej kuchni wegańskiej. Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin wyjaśnia główne składniki diety wegańskiej.
Cena:
48.00 | Douglas Neel, Pugh Joel- KULINARNY ŚWIAT PALESTYNY PIERWSZEGO WIEKU. Nie trzeba być kucharzem, by delektować się tą książką. Jest frapująca i bogata w informacje. Mam nadzieję, że w niej zasmakujecie. Bóg mi świadkiem, że dla mnie to była uczta.
Cena:
39.90 |