Kłosińska Anna- Książka dla tych, którzy pragną odpowiedzialnie dbać o swój organizm i dar zdrowia otrzymany od Stwórcy.
Cena:
29.00 | Kafka Malka- Malka Kafka pomoże ci odnaleźć boski pierwiastek w niezwykłych potrawach. Przekona, że bezwarunkową miłość można okazać, zapraszając bliskich do wspólnego stołu. Zainspiruje do wykorzystania sprawdzonych receptur zrodzonych na styku wielobarwnych kultur.
Cena:
69.90 | Dąbrowska Beata Anna- PRZEPISY. Pokochaj warzywa, zioła, przyprawy, kiszonki. Przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem. Naucz się dbać o jakość, a nie ilość jedzenia. Poznawaj nowe smaki i wybieraj spośród mnóstwa pomysłów.
Cena:
34.90 | Gubała Katarzyna- 127 PRZEPISÓW KUCHNI ROŚLINNEJ. Warzywa górą! Od korzeni po liście Rozbudź swój apetyt na kulinarne szaleństwo i zacznij swoją roślinną przygodę. Katarzyna Gubała udowadnia, że bycie wege jest łatwe, proste i naprawdę pyszne.
Cena:
49.90 | Dymek Marta- Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata.
Cena:
68.90 |
Mueller-Pawlak Carolin - Dawno, dawno temu, kiedy blender kuchenny był absolutną nowością, a sprzedawczynie w delikatesach zapytane o soczewicę lub produkty sojowe robiły wielkie oczy...czyli przed dwudziestoma laty, gdy wegetarianizm w naszym kraju dopiero zaczynał raczkować
Cena:
45.00 | Zanocelli Anastasia - Ponad 600 przepisów kuchni wegetariańskiej, głównie dań włoskich przygotowanych ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Książka jest podzielona na pięć dużych rozdziałów.
Cena:
39.00 | Oliver Jamie - Kupuj mądrze, gotuj z głową, nie wyrzucaj! Ta książka nauczy cię przyrządzać smaczne, pożywne i niedrogie posiłki. Proponuję bogactwo smaków i kolorów, potrawy wprawiające w dobry nastrój i dające prawdziwą przyjemność z jedzenia.
Cena:
69.90 | Oliver Jamie - Ta wyjątkowa książka jest ukoronowaniem mojej siedemnastoletniej kariery. Przez ten czas szlifowałem każdy szczegół w najlepszych przepisach na zachwycające dania i dzieliłem się z Wami wieloma wskazówkami i sztuczkami...
Cena:
89.90 | Oliver Jamie - Tworząc tę książkę, chciałem sprawić, żeby zdrowe posiłki stały się proste i rzecz jasna przepyszne.
- Wziąłem na warsztat przepisy na znane i lubiane potrawy, stare szlagiery i rodzinne przysmaki, które zmodyfikowałem, przetestowałem...
Cena:
69.90 |
Perelman Deb- Przede wszystkim jest Nowy Jork. Miasto tysiąca zapachów, setek nacji i języków. Pulsująca kolorami mekka smakoszy. Kulinarny tygiel, w którym wykwintna kuchnia miesza się z potrawami ze wszystkich stron świata.
Cena:
69.90 | Rokicka Alicja- Ta wyjątkowa książka kucharska jest debiutem Alicji Rokickiej, która dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi zdobytymi w pracy nad wegannerd.blogspot.com – jednym z najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o kuchni roślinnej w Polsce.
Cena:
64.90 | Szloser Marta - W książce znalazły się przepisy na domowe posiłki od rana do wieczora: chleby i bułki, słodkie i słone śniadania (m.in. pasty i pasztety, gofry, omlety i racuszki), pożywne zupy, dania obiadowe oraz sałatki i przekąski.
Cena:
39.90 | Szloser Marta - Kontynuacja bestsellerowej Kuchni polskiej bez pszenicy z przepisami na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dzięki tej książce na twoim bezglutenowym stole nie zabraknie żadnej świątecznej potrawy!
Cena:
39.90 | Szloser Marta - Ponad 300 nowych bezglutenowych przepisów, m.in. na urodziny, walentynki, tłusty czwartek, Dzień Dziecka. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy“ oraz „Świąt bez pszenicy“.
Cena:
44.90 |
Shultz Dana- PROSTO, SMACZNIE, WEGAŃSKO. Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i – co najważniejsze – minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad.
Cena:
64.90 | Baron Aleksander- Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance.
Cena:
64.90 | Cudny Zosia- Przepisy na cztery pory roku to autorska książka Zosi Cudny, założycielki jednego z najbardziej popularnych blogów kulinarnych w Polsce? Makecookingeasier.pl. Stronę codziennie odwiedzają tysiące czytelników w poszukiwaniu prostych przepisów kulinarnych.
Cena:
49.90 | Cudny Zosia- Razem w kuchni to kolejna autorska książka Zosi Cudny, założycielki popularnego bloga kulinarnego Makecookingeasier.pl. Tysiące osób zagląda codziennie na jej stronę, by znaleźć tam inspirację i poznać nowe, ciekawe dania.
Cena:
49.90 | Zaprutko-Janicka Aleksandra- KOBIECA SZTUKA PRZETRWANIA To niezwykła książka kucharska: pełna oryginalnych przepisów i praktycznych porad. Możesz sprawdzić, jak dziś smakują okupacyjne rarytasy! I odkryć wiele zapomnianych potraw.
Cena:
39.90 |
Ducasse Alain, Saintagne Christophe- PROSTO, ZDROWO, SMACZNIE. Alain Ducasse to ikona francuskiej kuchni. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden.
Cena:
79.90 | Paszkowski Janek- Janek Paszkowski to młody kucharz i pasjonat zdrowego jedzenia, jeden z finalistów polskiej edycji telewizyjnego konkursu „Master Chef“. W jego przepisach widać to, co w kuchni kocha najbardziej: kolory, zabawę smakami i aromatami.
Cena:
29.99 | Wierzbicka Iwona, Karus-Wysocka Katarzyn- TEORIA, PRAKTYKA, PRZEPISY. Zainspiruj się! Jedz zdrowo, jedz sezonowo i lokalnie, bo o to właśnie chodzi w paleo. Dieta paleo to odpowiedź na coraz bardziej zmodyfikowaną żywność i zanieczyszczone środowisko.
Cena:
54.00 | praca zbiorowa- 365 PRZEPISÓW. Polska książka na popularny temat – soki i koktajle owocowe oraz warzywne. Zdrowe, kolorowe, modne i ulubione. Teraz do łatwego przygotowania z produktów dostępnych w Polsce.
- Książka z bloga Zielone Koktajle.
Cena:
39.90 | Mijakoska Urszula, Stachura Monika- W 4 rozdziałach ułożonych wg pór roku, znajdują się przepisy na zupy pozwalające przeprowadzić proces usuwania z organizmu toksyn oraz informacje na temat zdrowego odżywiania i sposobów radzenia sobie z emocjami.
Cena:
39.90 |
Łukasik Paweł, Targosz Grzegorz- Warzywa na stół! Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew oraz topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i lubianych, a dziś już zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku popularnych dań.
Cena:
59.90 | Łukasik Paweł, Targosz Grzegorz- Odkryj kasze na nowo! Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej.
Cena:
59.90 | Marecka Marieta- Kolejna znakomita książka Mariety Mareckiej! Gdyby nie program „ABC gotowania” pewnie nie miałabym aż tyle odwagi, by napisać książkę, teraz już kolejną. Przyznam, że w pierwszej chwili tematyka programu nie do końca mi odpowiadała.
Cena:
68.90 | Marecka Marieta- Marieta Marecka to autorka bloga wkuchnibezdubli.pl, felietonistka kilku gazet i portali oraz gospodyni programu ABC gotowania w Kuchni +, który doczekał się już czterech sezonów. W swoim programie prezentuje proste przepisy na pyszne dania.
Cena:
68.90 | Dymek Marta- Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan. Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.
Cena:
68.90 |
Grzegorczyk Magdalena- Jeśli pracujesz i wciąż masz mało czasu na gotowanie, ta książka kucharska podbije twoje serce!
- Autorka od ponad 4 lat prowadzi Skutecznie.Tv, jeden z najbardziej popularnych kanałów kulinarnych na polskim YouTube oraz Gotuj.Skutecznie.Tv
Cena:
29.90 | Ford Gina- Ponad 100 łatwych do zrealizowania przepisów, które przypadną do gustu całej rodzinie. Prostota, dobre składniki i praktyczne wskazówki dotyczące odżywiania całej rodziny – oto cały sekret mojej Książki kucharskiej. [Gina Ford]
Cena:
34.90 | Tołłoczko Joanna - Jabłko jest bardzo polskim owocem, który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów.
Cena:
34.90 | Haroutunian der Arto- Książka Arto der Haroutuniana została w całości poświęcona warzywom – tym znanym i tym mniej popularnym. Proponowane przepisy zawierają tylko warzywa, ponieważ autor uważa, że smakują najlepiej solo, bez mięsa, ryb czy drobiu.
Cena:
29.90 | Ottolenghi Yotam- Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy. Obfitość Yotama Ottolenghiego to kolekcja 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki, które zadowolą czytelników poszukujących nowego...
Cena:
69.90 |